Nähdään Batteryn pisteillä, tervetuloa pysymään terässä! 

CLIENT

YEAR

SCOPE

Battery

2023

Tapahtumat
Brändiaktivoinnit
Vaikuttajayhteistyöt
Sosiaalinen media ja sisällöntuotanto


Battery jalkautui kahdelle merkittävälle festarille kesällä 2023. Haasteena oli luoda Batteryn tuotteista monta eri konseptia festareille ja samalla tarjota kuluttajille hauskoja sekä raikastavia aktivointeja.

Kesärauhassa luotiin upea pool party -alue, joka seurasi Battery -Sizzle juoman graafista ilmettä. Asiakkaat rakastivat aluetta ja erityisesti pallomeressä piilotettua ”superpalloa”, joka tarjosi voittajalle liput seuraavalle vuodelle Kesärauhaan.

Ruisrockissa panostettiin some-markkinointiin Isac Elliotin ja Batteryn Remix 22 -juoman avulla. Myyntipisteitä oli kaksi: Niittyanniskelulla oli volyymiteltta ja Battery diskoplussa katossa, ja Ranta-anniskelulla oli kaksikerroksinen terassi katolla, jonne asiakkaat pääsivät lunastamaan parhaan keikkapaikan Batteryn somekilpailun voittajina.

Ekologisuutta korostettiin käyttämällä muovittomia ja biohajoavia mukeja, jotka suunniteltiin kierrätettäviksi. Roskapartio huolehti mukien kierrättämisestä ja festarialueen siisteydestä.

Aktivointeina tarjottiin geelilakkauksia kynsiin ja kasvohoitoa Battery re-charge pisteellä. Isac Elliotin keikka huipentui esiintymiseen suuresta Battery Remix22 tölkistä, mikä sai suuren huomion Ruisrockin juhlijoilta.

Brändiaktivaatiot saivat positiivista palautetta festarikävijöiltä ja yhteistyökumppaneilta. Erityisesti Isac Elliotin ja Batteryn Remix 22 -juoman suosio oli merkittävää. Ekologiset valinnat, kuten muovittomat mukit, saivat myös kiitosta ympäristötietoisilta festarikävijöiltä.