Nelly Hotel – 24h kimalletta ja juhlaa

CLIENT

YEAR

SCOPE

Nelly

Tapahtumat
Vaikuttajat

Ruotsalainen muodin verkkokauppayritys Nelly.com halusi tulla nostaa tunnetuuttaan näyttävästi Suomen markkinoilla. Toteutimme tämän vuokraamalla hotellin Helsingin keskustasta ja muuttamalla sen vuorokauden ajaksi Nelly-hotelliksi.

Nelly Xmas Hotel – All that glitter, all that foreign gold

Koska Nelly.com oli Suomessa vielä melko tuntematon ruotsalainen verkkokauppa, meidän tehtävämme oli rakentaa tunnettuus nopeasti. Nelly.com on kohdistanut toimenpiteensä perinteisesti lifestyle-vaikuttajille, jotka ovat paitsi itse kiinnostuneita muodista, niin myös heidän seuraajansa ovat. Asiakas antoi teemaksi juhlasesongin, koska valikoimissa oli tuolloin paljon juhlavaatteita ja asusteita.

Korostaaksemme teemaa, vuokrasimme juuri remontoidun Radisson Seaside-hotellin vuorokaudeksi ja vaihdoimme sen nimen Nelly Hotelliksi. Järjestimme vieraille 24 tuntia kestävä Nelly-simulaattorin, jossa hotellin ravintola, aula, juhlatilat, huoneet ja sviitit oli somistettu Nelly-maailmaksi ja brändin mukaiseksi kokonaiselämykseksi. 

Kutsuimme juhliin paikalle yli 400 vierasta, Suomen tunnetuimpia vaikuttajia ja artisteja sekä pohjoismaisia vaikuttajia. Ohjelmassa oli tietenkin pukeutumista, mutta myös dinnereitä ja kunnon bileet, joissa esiintyi muun muassa Alma ja Cledos.

Lopputuloksena oli somekanavien totaalinen haltuunotto, glitteriä ja kultaa 24 tunnin ajan. 

Tästä startannut yhteistyö Nelly.comin kanssa jatkui useita vuosia ja teimme vuosittain pienempiä ja suurempia tapahtumia sekä PR-lähtöjä Suomessa ja maailmalla.