Karhu x Pride – värikästä ja äänekästä riemua sekä kapinaa

CLIENT

YEAR

SCOPE

Karhu

2022-2023

Tapahtumat
Ravintola-aktivoinnit
Vaikuttajayhteistyöt
Viestintä ja mediasuhteet
Sosiaalinen media ja sisällöntuotanto
Viestintä


Karhu on toiminut monta vuotta Helsinki Priden yhteistyökumppanina. Kesällä 2022 Helsinki Pride järjesti Karhun kanssa ensimmäistä kertaa kaikille avoimet avajaisjuhlat Löylyssä ja Karhu on ainoana brändinä globaalisti saanut kunnian avata Pride -kuukauden. Olemme saanet ilon ja kunnian kuratoida avajaisten ohjelman sekä sisällön yhteistyössä Priden ja Karhun kanssa. Mellakka on vastannut tapahtumien avaimet käteen tuotannosta.

Vuonna 2022 Karhun ja Priden järjestämien avajaisten teema oli värien moninaisuus sateenkaaren alla. Jokainen väri ja lippu kertovat ainutlaatuisen tarinan ja olivat osa moniarvoisuuden sekä suvaitsevaisuuden symbolia. Tavoitteena oli, että jokainen voi kantaa ylpeästi sukupuoltaan ja seksuaalisuuttaan läpi Priden ja sen jälkeen.

Mellakka Events kuratoi avajaisten ohjelman ja jalkautti kampanjaviestiä erilaisten toteutuksien kautta. Avajaiset olivat menestys: noin 1000 vierasta saapui paikalle koleasta alkukesän säästä huolimatta.

Helsinki Pride 2023 -tapahtuman teemana oli Riemu ja kapina – sillä maailmaa muuttaaksemme tarvitsemme molempia! Karhu sai jälleen kunnian avata Pride kuukauden ja tapahtuman ilmeeseen tuotiin historian havinaa Pride liikkeen mielenilmaisun julistemaisella teemalla.

Avajaiset olivat äänekkäät, värikkäät sekä näkyvät ja illan hosteina toimi upeat Cristal Snow ja Markku Haussila.

Tapahtumassa otettiin kantaa Drag keskusteluun riemun ja kapinan merkeissä, sillä Suomen eturivin Drag taiteilijoiden kuratoima Pride Drag -showcase sai kaikki bailaajat tanssimaan sekä yhteislauluun.

Illan tunnelmasta sekä musiikista vastasivat, Lonely Hearts Club, DJ Coconinja, Pietari Jean-Jean [Club La Persé] ja Mr. A [Rebels, Milk]. Jaossa oli myös Karhu Pride -tuotteita juhlijoille, niin kauan kuin tavaraa riitti.

Avajaiset olivat onnistuneet ja palaute niin yhteistyökumppaneilta, lokaation vastaavalta kuin esiintyjiltä oli positiivista.

KARHU PRIDE REKKA

Karhu on Pride kulkueen monivuotinen osallistuja ja, joka vuosi sen mitä voi ja saa odottaa – musa on kovin, DJ kuumin ja bileet sekä tanssit rekan lavalla parhaat. Karhun Pride liput liehuivat tänäkin vuonna rankkasateesta huolimatta.

Karhu -Pride rekan kyydissä olevat Pride yhteisön vaikuttajat sekä profiilit muuttivat tummat pilvet värikkäisiin sadetansseihin ja kulkue päättyi kolminkertaiseen hurraa huutoon Karhu -Pride rekalle.

Mellakka vastaa Karhu Pride rekan koristelusta, musiikista, tekniikasta ja kutsuprosessista sekä hostauksesta paikan päällä.