Battery Halti – haastavien olosuhteiden tapahtumatoteutus

CLIENT

YEAR

SCOPE

BATTERY

2023

Asiakastapahtumat


Battery järjesti K-kauppialle myyntikilpailun, jonka palkintona oli matka Kilpisjärvelle uuteen hotelli Rakkaan. Matkan kohokohtana oli moottorikelkka-safari Haltin huipulle. Pyyntönä oli järjestää kilpailun voittajille unohtumaton ja turvallinen matka, joka sisältää kaiken tarvittavan koordinoinnista majoitukseen ja turvallisuusohjeisiin.

Mellakka oli vastuussa matkojen buukkauksesta, koordinoinnista, viestinnästä ja informaation jakamisesta osallistujille. Myös majoituksen buukkaus sekä huonejakojen suunnittelu kuului vastuualueisiin. Lisäksi vastattiin moottorikelkka-safarin järjestämisestä ja turvallisuusohjeiden antamisesta. Yleinen hostaus kuului myös tehtäviin, jotta matkasta tulisi kaikille osallistujille mieleenpainuva ja sujuva kokemus.

Erityishaasteeksi muodostui force majeur -tilanne, kun paluumatkalle osunut junalakko aiheutti muutoksia matkasuunnitelmiin. Tämä vaati nopeita ja tehokkaita ratkaisuja ja  koordinoimme matkat uudelleen 51 henkilöä varten ja löytämään kiertotien, joka mahdollisti turvallisen paluun kaikille matkustajille. Tämä vaati tarkkaa suunnittelua ja joustavuutta, jotta kaikki pääsisivät kotiin turvallisesti ja unohtumaton kokemus säilyisi.

Battery sai kiitosta onnistuneesta kilpailusta ja matkan järjestelystä, mikä vahvisti heidän mainettaan hyvänä kumppanina K-kauppialle.