Tarinoiden voiman kunniaksi – Storytel Awards-gaala

CLIENT

YEAR

SCOPE

Storytel

2020-2023

Tapahtumat
Sisällöntuotanto
Sosiaalinen media
Graafinen tuotanto
Virtuaalitapahtumat
Vaikuttajat
Viestintä ja mediatyö
PR
B2C aktivoinnit

“Tarinat liikuttavat meitä tällä hetkellä ehkä enemmän kuin koskaan.” Mellakka on vastannut vuosien 2020-2023 Storytel Awards -gaalan tuotannosta ja suunnittelusta. Yhteistyö jatkuu edelleen.

Mellakka on ollut vastuussa vuosien 2020-2023 Storytel Awards -gaalan tuotannosta ja suunnittelusta, yhteistyö jatkuu edelleen. Asiakkaan alkuperäisenä briiffinä oli luoda gaala, joka juhlistaa tarinoita ja äänikirjoja sekä tarjoaa vieraille unohtumattoman kokemuksen. Alkuperäisesti gaala oli suunniteltu toteutettavaksi perinteisenä tapahtumana, mutta pandemiatilanteen vuoksi jouduttiin tekemään nopeita muutoksia ja siirtymään virtuaalimuotoon. Tavoitteena oli kuitenkin säilyttää gaalan vetovoima ja merkitys riippumatta toteutustavasta.

Suunnittelemme ja tuottamme vuosittaiset Storytel Awards -gaalat. Vuonna 2020 pandemian vuoksi gaala järjestettiin virtuaalisesti lyhyellä aikataululla. Vuonna 2021 virtuaalinen toteutus vietiin uudelle tasolle tarjoten katsojille vaikuttavia kokemuksia verkossa. Vuonna 2022 gaala palasi perinteiseen livegaalaan Valkoisessa salissa, jossa oli 120 vierasta, ja vuonna 2023 gaala järjestettiin Ravintola Töölöön juhlasalissa 170 vieraalle.

Vastaamme gaalakokonaisuuden konseptoinnista ja suunnittelussa, tuotannosta, käsikirjoituksesta, ilmeestä, graafisesta tuotannosta, tiedottamisesta ja mediatyöstä, somesuunnitelmasta, palkintoraatien kokoamisesta sekä videotuotannosta. Tapahtuman on juontanut upea Maria Veitola jo neljä vuotta putkeen. 

Viime vuoden erityisratkaisuna hyödynnettiin tapahtumapaikan edessä sijaitsevaa lippakioskia seuraavien aktivointien toteuttamiseen:

Storytel Snägari: Palkintoseremonian jälkeen vieraille tarjoiltiin hot dogeja, jotka olivat saatavilla juhlien loppuun asti. Tällä tavoin varmistettiin, että vieraat eivät lähteneet kotiin nälkäisinä ja saivat nauttia iltaohjelmasta täysillä.

Storytel satumetsän villikukkakioski: Tapahtuman teemaan sopivat satumetsän kukkainstallaatiot purettiin edellisenä iltana, ja niistä tehtiin seuraavana päivänä villikukkakimppuja. Töölöön asukkaille tarjottiin mahdollisuus hakea ilmaiseksi oma villikukkakimppu ilahduttamaan viikonloppua. 

Erityisesti kukkien jako kioskilta sai kiitosta ja herätti positiivista huomiota sosiaalisessa mediassa. Se osoitti, että pienillä yksityiskohdilla voidaan luoda merkityksellisiä ja hyvin muistettavia hetkiä tapahtumassa.

“Kukkien jako kiskasta oli varmasti vuoden hienoin ele ja kukat salissa olivat yhdet upeimmista mitä olen nähnyt.” Kuluttajapalaute

“Onpa todella magee idea. Normaalisti kukathan olis menny hävitykseen” Kuluttajapalaute.

Yhteistyö jatkuu edelleen.

“Ehdottomasti parasta ikinä koskaan.”

-Tuuva Harjanne, Commercial Manager Storytel