Battery – Levi May Day

CLIENT

YEAR

SCOPE

Battery

2023

Tapahtumat
Tuotejakelut
Ravintola-aktivoinnit
Tuotepromootiot


Batterylla oli tavoitteena tehdä onnistunut brändiaktivointi Leville Vapun aikaan, jotta he voisivat tavoittaa ja sitouttaa kuluttajia tuotteisiinsa. Tapahtuman haasteena oli tarjota uniikki ja mieleenpainuva kokemus Levin Vappu-viikonloppuna, jolloin kohderyhmä oli lomailun ja juhlinnan tunnelmissa.

Toteutus oli monipuolinen ja kattoi useita eri aktiviteetteja:

Battery Ski Patrol:

Batteryn “Skipartio” toimi janon sammuttajana Levin rinteillä ja hiihtoladuilla. Partio etsi mäkeä lasketellen ja latuja hiihtäen janon sammutusta kaipaavia henkilöitä. Ensiavuksi he tarjoilivat Battery Plus -juomaa termorepuista.

Ravintola-aktivointi Vinkkarissa:

Batterylla oli myyntipiste Vinkkarissa, jossa lava oli brändätty Batterylle. Ravintolan DJ:n pelipaita oli myös brändätty Batteryn logolla. Kahden promoottorin voimin tehtiin kiertävää myyntiä kolmena päivänä.

The Mökkibileet – Eksklusiiviset premiumbileet Villa Aspenissa:

Eksklusiiviset mökkibileet järjestettiin Levin upeassa Villa Aspenissa. Bileet järjestettiin perjantaina ja niille oli rajattu 75 henkilön osallistujamäärä. Esiintyjänä oli Jambo + DJ. Promoottorit toimivat hosteina, baarihenkilökuntana ja järjestyksenvalvojina varmistaen, että bileet sujuivat suunnitellusti ja turvallisesti.

Battery Levi May Day -brändiaktivoinnit tarjosivat monipuolisen ja viihdyttävän ohjelman Levin Vappu-viikonloppuna sekä vahvisti Batteryn brändiä Levin vapun aikaan. Aktivoinnit keräsivät positiivista palautetta niin asiakkailta kuin osallistujilta. Tapahtuman onnistuminen loi pohjan jatkuvuudelle ja antoi mahdollisuuden laajentaa tulevia brändiaktivointeja Levin hiihtokaudelle.