Selviytyisitkö sinä Storytel – Orwell 1984 -pakohuonepelistä?

CLIENT

YEAR

SCOPE

Storytel

2022

Tapahtumat
Vaikuttajat
Viestintä ja mediasuhteet

Storytel julkaisi George Orwellin Vuonna 1984 klassikkoteoksesta uusitun version äänikirjan muodossa. Mellakka Events suunnitteli ja toteutti teemasta pakohuonepelin, josta saivat selviytyä niin vaikuttajat kuin Storytelin asiakkaatkin.

Tämän kunniaksi Storytel halusi tarjota kuluttajille, vaikuttajille ja medialle mahdollisuuden päästä pelaamaan kirjan aiheeseen eli sananvapauden rajoittamiseen suunniteltua pakohuonepeliä Suvilahteen.

Mellakka Events vastasi pakohuonepelin ideoinnista ja konseptoinnista, tapahtuman suunnittelusta, tuotannosta, vaikuttajien kutsuprosessista, mediatyöstä ja graafisesta tuotannosta. Peli oli kaikille ilmainen ja saavutti suuren suosion. Pakohuonepeli toteutettiin yhdessä mm. Linnanmäen IikWeekistä vastaavan aMazed Gamesin kanssa. Teoksen yhteistyökumppanina toimi Toimittajat ilman rajoja ry.

Kuluttajaslotit varattiin todella nopeasti loppuun. MTV:n ohjelma Viiden jälkeen teki insertin kirjasta ja lanseerauksesta, he osallistuivat itse peliin ja haastattelivat toimittajat ilman rajoja edustajia.

“Todella vaikuttava kokemus, kiinnostaa kyllä kuunnella tämä kirjakin.” – kuluttajapalaute

“Oli mieltä avartava peli ja supermielenkiintoinen sekä tärkeä aihio! Hyvin haastoi myös omaa mieltä ja aivoja, tykkäsin tosi paljon.“ – kuluttajapalaute